Säsongavslutningen Klubb HD50+

Den 23 september avslutade vi säsongen på bästa möjliga sätt med vår traditionsenliga scrambletävling.

Efter många spännande hål och imponerande prestationer stod Lars-Göran Wickström, Håkan Holmgren och Kjell Nordén som segrare med ett fantastiskt resultat på 62 slag. De briljerade även med en enastående eagle på ett av banans par fyra hål, hål 13 – en bedrift som imponerade stort på oss alla!

Efter avslutad tävling bjöd Klubb HD 50+ på en välsmakande och uppskattad lunch. Mätta och belåtna kunde vi därefter fortsätta med prisutdelningen, där Lars-Göran Wickström förrättade ceremonin och gratulerade sina medspelare samt de andra deltagarna till deras insatser.

Men dagen innehöll fler triumfer för Lars-Göran Wickström. Han lyckades nämligen även ta hem totalsegern i den veckovisa slaggolftävlingen som spelas varje fredag, där de fem bästa resultaten från säsongen räknas. En imponerande prestation som vittnar om hans konsekventa och skickliga spel under året.

I den veckovisa poängbogeytävlingen, som spelas varje måndag, var det Mats Höjer som lyckades säkra totalsegern efter en säsong med stabilt och strategiskt spel. Vi gratulerar Mats till en välförtjänt vinst!

För övriga resultat och detaljer kring säsongens tävlingar, se https://www.gagnefsgk.com/55-plus/sammanstallning-tavlingsresultat-klubb-hd-50-2024/.

Klubb HD 50+ kommittén vill rikta ett stort och varmt tack till alla deltagare för en fantastisk säsong. Utan er hade denna gemenskap och tävlingsglädje inte varit möjlig. Vi ser redan fram emot nästa säsong, då vi återigen kan mötas på banan och skapa nya minnen tillsammans!

Vi önskar er alla en härlig vinter, så ses vi snart igen för nya utmaningar och glada stunder!

// Klubb HD 50+ Kommittén